Kao kod svoje kuće

Na domak Beograda, ispod samog vrha Avale, u carstvu prirode i čistog vazduha, na blagoj sunčanoj padini smestio se dom Bele pčele. Prelepo prostrano dvorište sa drvoredima i cvećem, velikim bazenom iza koga se spušta padina do obližnjeg potoka pružaju predivan ugođaj istinske oaze mira. Teško je odrediti da li je lepše leti kad sveži vazduh dopire sa Avale ili zimi kad sneg pokrije obližnje proplanke, ili u proleće kad sve okolo prolista i procveta. Dom odiše toplom porodičnom atmosferom i mirom iako je od velegradske vreve udaljen samo dvadesetak minuta vožnje. Do nas se vrlo brzo stiže automobilom, a i gradskim prevozom.

Osim prirodnog okruženja, prirodnih i zdravih namirnica od kojih se sprema hrana u našoj kuhinji, luksuzni smeštaj, brižljive nege, prava porodična atmosfera, odlične su preporuke za sve koji hoće vrhunsku uslugu, dom po meri i mesto gde će se osećati kao kod svoje kuće.

Bele pčele su objekat vrhunske LUX kategorije sa smeštajem u jednokrevetnim, dvokrevetnim sobama i luksuznim apartmanima. Sve naše prostorije su opremljene najkvalitetnijom opremom, funkcionalnim nameštajem izradjenim po najvišim svetskim standardima. Prostrane i svetle sobe, kupatila sa kompletnom opremom.

Svetle prostrane sobe

Dvokrevetna soba

Jednokrevetna soba

Apartman

Zajedničke prostorije

Bazen i spa centar u srcu Avale

Cvetni vrtovi i zajednično dvorište